• Välkommen in till oss, hoppas du hittar något du gillar!
Vi erbjuder Klarna & Fri frakt

Retur & ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument alltid 14  dagars ångerrätt. Vill du under denna tid returnera eller byta din vara så skall du kontakta vår kundtjänst på info@donnaforte.se. 

Vid retur ska du mejla oss ditt ordernummer och vilka varor du önskar returnera. Vi kommer därefter att skicka en retursedel till dig som du får skriva ut och klistra fast på paketet. Vi debiterar dig för returen i efterhand. Det är viktigt att varan returneras i en oskadad originalförpackning och att alla eventuella lappar och manualer också skickas med. Använd gärna originalförpackningen som yttre emballage. Förpacka din retur väl och  det går självklart bra att använda samma emballage som produkten ursprungligen var förpackad i.

Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker inom 14 dagar.

Du  som konsument har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i  upp till 3 år efter köpet, dock inom skälig tid från att ett fel  upptäckts. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till  produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller  åldrande av produkt.

Info@donnaforte.se förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i  sista hand återköp. Vänligen kontakta vår kundtjänst gällande frågor om  returer på info@donnaforte.se. Observera att Donnaforte.se inte står för returfrakt.

Donnaforte.se gör en bedömning då vi tagit emot varan och kontaktar dig då för vidare information. Efter att vi mottagit den returnerade varan kommer vi att behandla ärendet inom 14 dagar.